fbpx
0252 - 527 444 Satellietbaan 10K, 2181MH Hillegom Ma - Vr 8.00 - 17.30.

Werknemersformulier

Werknemersformulier

Zodra je gaat werken voor YIP Uitzendgroep bij een van onze opdrachtgevers gaan wij een contract voor jou in orde maken. Voordat we het contract in orde kunnen maken hebben we gegevens van jou nodig. Dit kan je invullen op het werknemersformulier. Klik hier om het formulier te openen. Heb je vragen over het formulier of lukt het niet met invullen? Neem dan contact met ons op.

Urenverwerking

Wij werken samen met de professionele backoffice van One Payroll. Zij verzorgen het contract, urenverwerking, verloning en alle andere financiële zaken zoals vakantiegeld, vakantiedagen en ziektegeld.

One Payroll werkt volgens de ABU Cao en zij zijn volledig gecertificeerd. Zo weet je zeker dat alles verloopt volgens de wet- en regelgeving en je juist betaald krijgt. Je krijgt per week betaald en de verloning is altijd op woensdag. Heb je vragen over je salaris, loonstrookje, jaaropgave of andere finaciele zaken? Dan kan je direct contact opnemen met One Payroll via 020-8451074. Je kunt ook live chatten tijdens kantooruren of mailen naar info@onepayroll.nl.

Je gewerkte uren dienen iedere week online ingediend te worden via de online portal van One Payroll. Je kunt inloggen op de site van Flexwerker.com. Zorg dat je dit altijd voor maandagochtend hebt gedaan. Dan heeft de opdrachtgever de tijd om de uren te accorderen en dan krijg jij op tijd betaald. Je ontvangt inloggegevens voor de online portal zodra je voor YIP Uitzendgroep aan de slag gaat.

Ziekte

Het kan natuurlijk gebeuren dat je ziek wordt. Dit meld je altijd als eerste melden bij je directe leidinggevende. Vervolgens neem je contact op met de backoffice van One Payroll. Dit doe je altijd telefonisch op de eerste ziektedag voor 09.30 ’s morgens. Je kunt One Payroll bereiken op 020-8451074. Een ziekmelding per mail of sms wordt niet in behandeling genomen. Vervolgens neem je ook contact op met YIP Uitzendgroep.