fbpx
0252 - 527 444 Satellietbaan 10K, 2181MH Hillegom Ma - Vr 8.00 - 17.30.

Opdrachtgeversformulier

Opdrachtgeversformulier

Gefeliciteerd, u krijgt een nieuwe collega. Een van onze kandidaten gaat aan de slag binnen uw organisatie via YIP Uitzendgroep. Om deze plaatsing tot stand te laten komen hebben wij een aantal gegevens van u nodig. Deze kunt u invullen op het opdrachtgeversformulier via deze link. Zodra wij de informatie binnen hebben kunnen wij een contract maken voor de kandidaat en ontvangt u een plaatsingsbevestiging.

Urenverwerking

Wij werken samen met de professionele backoffice van One Payroll. Zij werken volgens de ABU Cao en zij verzorgen voor ons alle juridische en financiële zaken zoals contractbeheer, urenverwerking, verloning en facturatie.

Wij vragen de kandidaten de uren in te dienen voor maandagochtend. U kunt ook zelf de uren declareren en accorderen via www.inlener.com. Gewerkte uren van de afgelopen week moeten altijd voor dinsdag om 12.00 uur zijn ingediend en geaccordeerd worden. Dan krijgt de kandidaat die week nog zijn salaris uitbetaald.

Facturering

De facturen ontvangt u wekelijks van onze backoffice One Payroll. U dient te facturen te betalen op het bankrekeningnummer wat op de factuur staat vermeld t.n.v. One Uitzendbureau B.V. of One Payroll B.V. Ook is het mogelijk om een deel via de G-rekening te betalen. Dan wordt het G-rekeningnummer en bedrag op uw factuur aangegeven.