fbpx
0252 - 527 444 Satellietbaan 10K, 2181MH Hillegom Ma - Vr 8.00 - 17.30.

Team

Maak kennis met de medewerkers van YIP Uitzendgroep

Lizanne Mense | Eigenaar

Het was voor mij altijd al een droom om te gaan ondernemen. In 2018 heb ik de stap gemaakt om mijn eigen uitzendbureau in Hillegom te starten. Met mijn kennis van de Bollenstreek, ervaring in de uitzendbranche en persoonlijke aanpak help ik jou graag!

In mijn vrije tijd ben ik het liefste samen met mijn gezin. Ook vind ik het leuk om te tennissen en hou ik van gezelligheid met familie en vrienden.

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Neem gerust contact met mij op via 0252-527444 of info@yipuitzendgroep.nl. Je mag ook altijd langskomen op de Satellietbaan 10K in Hillegom.

Ben je op zoek naar een baan? In ons overzicht van vacatures kun je de zoekfilters aanpassen aan jouw wensen zoals functiegroep, plaats en opleidingsniveau.

Demi Spilker | Intercedent

In november 2018 is Demi ons team komen versterken als fulltime intercedent. Demi heeft ervaring in de uitzendbranche en zij is zelf ook woonachtig in de Bollenstreek. Met haar gedrevenheid en enthousiasme weet zij als geen ander wat er speelt bij opdrachtgevers en kandidaten.

“Ik vind het leuk om de persoon achter het cv te leren kennen en ik ben graag met verschillende mensen in contact. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te sporten of ik ben gezellig met vrienden en familie. Wil je weten wat ik voor jouw bedrijf kan betekenen? Ik kom graag langs om kennis te maken. Ben je op zoek naar een baan? Dan kom ik ook graag met jou in contact. Je kunt mij bereiken via 0252-527444 of info@yipuitzendgroep.nl

Renze Topper | Eigenaar

In 2014 ben ik gestart met een ander bedrijf in Hillegom, RET B.V. Hier spreek ik regelmatig bedrijven die ik help met hun bedrijfskleding, (online) marketing en drukwerk. Omdat ik veel kansen zag in de uitzendbranche heb ik samen met Lizanne  YIP Uitzendgroep opgezet. Waar Lizanne haar kennis meebrengt in de uitzendbranche ben ik vooral gericht op het contact met klanten.

Ben je op zoek naar personeel? Ik adviseer jou graag over de mogelijkheden. Neem contact met mij op via 0252-527444 of info@yipuitzendgroep.nl. Je mag ook altijd langskomen op de Satellietbaan 10K in Hillegom.