fbpx
0252 - 527 444 Satellietbaan 10K, 2181MH Hillegom Ma - Vr 8.00 - 17.30.

Blog

Werken met een hittegolf

Het is vandaag maandag en er is een warme week op komt met temperaturen boven de dertig graden. Een heerlijk vooruitzicht! Maar laat het nou net maandag zijn en dus voor de meeste van ons gewoon een normale werkweek. Het RIVM heeft voor sommige…
Read more

1 mei, Dag van de Arbeid

Omdat veel bedrijven door heel Europa dicht zijn op 1 mei kan het voor jouw werk misschien ook gevolgen hebben. Bijvoorbeeld in de…
Read more

Tips voor een functioneringsgesprek

Heb jij binnenkort een functioneringsgesprek op je werk? Mooi zo! Dit is namelijk hét moment om aan te geven wat jij wil binnen je baan. Wat wordt er van jou verwacht tijdens dit gesprek? En hoe bereid je je voor?
Read more

De voorjaarsschoonmaak, hoe pak je het aan?

De Lente hangt in de lucht! Tijd voor een grote voorjaarsschoonmaak, zowel thuis als op je werk. Een opgeruimd huis zorgt voor een opgeruimd hoofd. Je lees hier meer.
Read more

Hoe voorkom je een winterdip?

Hoewel we al een heel klein beetje van het voorjaar hebben mogen proeven, is het weer momenteel toch niet echt om over naar huis te schrijven. Ik hoor nog veel mensen om mij heen die ziek zijn en de regen, harde wind en…
Read more

Hoe ga je om met een afwijzing op je sollicitatie?

Ben je aan het solliciteren? Dan kan je daar soms een dagtaak aan hebben. Zeker als je werkloos bent. Het kan voorkomen dat je dus ook te maken krijgt met een afwijzing. Hoe ga je daar mee om?
Read more

Werken dichtbij huis, goed voor je gezondheid!

Sta je 's morgens weer in de file naar je werk of ben je weer aan het wachten op de trein die vertraging heeft? In deze blog hebben we het over de voordelen van het werken dichtbij huis. Wist je dat het gezond is en…
Read more

Relaties op de werkvloer

Volgens de meest recente cijfers van het CBS hadden in 2012 bijna 300.000 mensen een relatie met een collega. Ook blijkt uit onderzoek dat 50% van de Nederlanders wel eens een relatie met een collega heeft gehad. Hoe ga je er mee om?
Read more

Tips voor het vinden van personeel

Je slaat de krant open, zet het journaal aan of je scrollt door het nieuwsoverzicht op je telefoon. En overal zie je het terug: er is een personeelstekort. Veel bedrijven hebben er mee te maken. Wij geven je tips!
Read more

In deze beroepen is het lastig om werk te vinden

Er is een gespannen arbeidsmarkt, en toch ben jij werkloos. Hoe kan dit? En welke beroepen zijn het schaarst? Dit staat allemaal in deze blog. Ook vertellen we je wat je kan doen als je werkloos bent.
Read more

Social Media & Solliciteren

Een gênante foto op de Facebookpagina van de kroeg die je afgelopen weekend hebt bezocht, je profiel vol met discussies over zwarte piet of foute filmpjes. Als je aan het solliciteren bent is het goed om erover na te denken dat jouw potentiële werkgever…
Read more

Veranderingen in 2019

Het verlaagd BTW tarief voor onze boodschappen etc. gaat omhoog van 6% naar 9%. Maar ook is er een stijging van onze energie. Gelukkig krijgen we ook extra inkomsten. We hebben alles op een rijtje gezet.
Read more

Vooroordelen over uitzendbureaus die we graag rechtzetten

Werken via een uitzendbureau is alleen voor ongeschoolden? Het uitzendbureau heeft alleen tijdelijk werk? Beide niet waar! Wij hebben de vooroordelen over uitzendbureaus voor je op een rijtje gezet.
Read more

Tips voor een goed LinkedIn profiel

LinkedIn bestaat dit jaar 15 jaar en is het grootste online sociaal zakelijke netwerk. Het is niet meer weg te denken uit ons zakelijke leven, de rek is er ook zeker nog niet uit. Wereldwijd groeit LinkedIn met twee nieuwe leden per seconde. Maar…
Read more

Werken in de Logistiek

Wil jij werken in een branche die nooit stil staat? Hard werken en fysiek bezig zijn? Overal wordt logistiek personeel gezocht. Wat is het precies en welke functies zijn er?
Read more

Hoe krijg je de meeste vrije dagen in 2019?

Hoe kan je in 2019 je vrije dagen zo inplannen dat je de meeste vrije dagen hebt? We hebben gemiddeld 25 vrije dagen en wij hebben uitgezocht hoe je er 55 kan hebben!
Read more

Werkstress, hoe ga je daar mee om?

Werkstress is in de huidige tijd een belangrijk onderwerp om aandacht te besteden. Het is een groot probleem bij organisaties. Wat is het precies en hoe ga je er mee om?
Read more

Uitzendbureau in Nieuw-Vennep

YIP Uitzendgroep is hét uitzendbureau in Nieuw-Vennep en omstreken. Met verschillende vacatures in Nieuw-Vennep, Hillegom, Lisse en Haarlem kan je via YIP al snel aan de slag bij een nieuwe werkgever. Lees er meer over in deze blog.
Read more

Fasesysteem Uitzendbureau

Als je via YIP Uitzendgroep gaat werken dan krijg je een contract via ons. Een zogenaamd uitzendcontract wat bestaat uit diverse fases. Wij leggen je in deze blog meer uit over het Fasesysteem van uitzendbureaus.
Read more

10 dingen die je absoluut NIET moet doen tijdens een sollicitatiegesprek

Yes, je bent uitgenodigd op een sollicitatiegesprek. Je bent natuurlijk heel blij. Zorg dat goed beslagen ten ijs komt op je gesprek. Hierbij dingen die je zeker niet moet doen!
Read more